Stormschade 24/24

24/24h Stormschade dienst. 

Tijdens stormweer zijn wij bereikbaar voor dringende interventies. We volgen noodwaarschuwingen goed op zodat we goed voorbereid zijn. 


Meer en meer hebben we te maken met noodweer. Dit is voor niemand aangenaam, daarom staan wij klaar om zo snel mogelijk op een veilige manier hulp te bieden. 

Voor dringende zaken of situaties met levensgevaar altijd onmiddelijk hulpdiensten verwittigen.


Hoe gaan we te werk:
✔  Bij schade neem contact op via bovenstaande mogelijkheden. 
          -> Whats App/ messenger/ mail biedt de voorkeur omdat er onmiddellijk afbeeldingen kunnen meegestuurd worden. 
             (Zo kunnen we al goed de ernst en de situatie inschatten). 


Bij noodweer behandelen we onze opdrachten volgens prioriteit: bv. een boom omgewaaid op een huis heeft voorrang op een boom die ontwortelde op een gazon. Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk de werken uit te voeren.


Wij maken gedetailleerde schadebestekken die u voor de verzekering kan gebruiken.
(Dit is een PDF- bestand die foto's, beschrijving, en de offerte bevat). Deze werkwijze zorgt er voor dat er zeer snel een schadebestek opgemaakt kan worden voor de verzekering (=sneller goedkeuring/ aanvang werken). 

Bij iedere situatie zijn wij flexibel en kunnen wij ons aanpassen. Informeren en een goede communicatie betreft uitvoeren van de werken als de kostprijs is voor ons belangrijk. 


Na overleg komen wij langs om de schade op te ruimen. Wij leveren kwalitatief werk met respect voor de omgeving. Je krijgt dus geen onbekende firma over de vloer die de werken snel en onprofessioneel uitvoert. We geloven in mond aan mond reclame en willen dus altijd een goede indruk nalaten.